06 83 70 24 25 Offerte aanvragen »
  • Gratis advies bij u thuis
  • Betrouwbaar familiebedrijf
  • Systemen op maat
  • Binnen 7 jaar terugverdiend

Zonnepanelen in Vijfhuizen

Wist u dat Sunnyfix ook in Vijfhuizen zonnepanelen levert?

Ook in Vijfhuizen wonen mensen die goed kunnen rekenen. Met een terugverdientijd van 5 tot 7 jaar is het niet moeilijk de conclusie te trekken dat je na zo'n korte terugverdientijd nog 20 jaar gratis stroom hebt. Sunnyfix levert complete systemen met een garantie op de kortste terugverdientijd!

Zonnepanelen in Vijfhuizen

De zon schijnt overal in Nederland, dus ook in Vijfhuizen. Heeft u ruimte op uw dak, laat het ons gerust weten of vraag vrijblijvend een offerte aan. Het is ook geen enkel probleem voor ons om even langs te komen. Ook in Vijfhuizen bieden wij volledige service zoals deskundige begeleiding bij aankoop en advies op maat. Uiteraard installeert Sunnyfix ook bij u.

De installatie levert geheel of gedeeltelijk de elektriciteit op die u in de woning of het bedrijf gebruikt. Als u de energie op dat moment niet of niet helemaal gebruikt, levert de installatie het aan het net in Vijfhuizen. Bij een analoge meter (draaischijfje) draait uw meter terug, bij een digitale meter krijgt u voor de terug geleverde energie een vergoeding van uw energiebedrijf. Er vindt dan een saldering plaats. Dit is wettelijk vastgelegd voor heel Nederland, dus ook voor Vijfhuizen.

Offerte aanvragen voor zonnepanelen in Vijfhuizen

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en kosten om zonnepanelen te laten plaatsen?

Vraag een offerte aanAfgeronde projecten in Vijfhuizen

Vijfhuizen

Vijfhuizen, Mient


 2520 Watt geplaatst. 8 panelen van 315 WP van Phono Solar. Omvormer is de Solax X1 Mini X1-2.0-S 1 MPP +... Bekijk project »
Vijfhuizen

Vijfhuizen, Mient


Zonnepanelen van EC Solar 310W totaal 2790W Inverter Sofar Solar 3000TL Bekijk project »