06 83 70 24 25 Offerte aanvragen »
  • Gratis advies bij u thuis
  • Betrouwbaar familiebedrijf
  • Systemen op maat
  • Binnen 7 jaar terugverdiend

Zonnepanelen in Voorburg

Wist u dat Sunnyfix ook in Voorburg zonnepanelen levert?

Ook in Voorburg wonen mensen die goed kunnen rekenen. Met een terugverdientijd van 5 tot 7 jaar is het niet moeilijk de conclusie te trekken dat je na zo'n korte terugverdientijd nog 20 jaar gratis stroom hebt. Sunnyfix levert complete systemen met een garantie op de kortste terugverdientijd!

Zonnepanelen in Voorburg

De zon schijnt overal in Nederland, dus ook in Voorburg. Heeft u ruimte op uw dak, laat het ons gerust weten of vraag vrijblijvend een offerte aan. Het is ook geen enkel probleem voor ons om even langs te komen. Ook in Voorburg bieden wij volledige service zoals deskundige begeleiding bij aankoop en advies op maat. Uiteraard installeert Sunnyfix ook bij u.

De installatie levert geheel of gedeeltelijk de elektriciteit op die u in de woning of het bedrijf gebruikt. Als u de energie op dat moment niet of niet helemaal gebruikt, levert de installatie het aan het net in Voorburg. Bij een analoge meter (draaischijfje) draait uw meter terug, bij een digitale meter krijgt u voor de terug geleverde energie een vergoeding van uw energiebedrijf. Er vindt dan een saldering plaats. Dit is wettelijk vastgelegd voor heel Nederland, dus ook voor Voorburg.

Offerte aanvragen voor zonnepanelen in Voorburg

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en kosten om zonnepanelen te laten plaatsen?

Vraag een offerte aan


Woningeigenaren (en VvE's) konden gebruik maken van de gemeentelijke Subsidieregeling Duurzame Energievoorzieningen Open deze link in een nieuw venster. Via die regeling was subsidie mogelijk voor het laten aanbrengen van bijvoorbeeld dubbelglas (HR++), muur-, dak- en bodemisolatie, zonnepanelen en een vegetatiedak. Deze regeling is gesloten omdat de subsidiepot leeg is.


Afgeronde projecten in Voorburg

Voorburg

Voorburg, Scheepsmakerij


 Totaal 3510WP geplaatst. 9 stuks Trina 390WP parallel geschakeld met SolarEdge 3000HD wave Bekijk project »
Voorburg

Voorburg, Veurselaan


 Totaal 5070WP geplaatst. 13 stuks Trina 390WP parallel geschakeld met Enphase  micro omvomers Bekijk project »
Voorburg

Voorburg, Van Royenplein


Met 13 Trina Solar Full Black panelen van 295 Watt heeft deze klant een vermogen van ruim 3800 Watt. De Sofar... Bekijk project »