06 83 70 24 25 Offerte aanvragen »
  • Gratis advies bij u thuis
  • Betrouwbaar familiebedrijf
  • Systemen op maat
  • Binnen 7 jaar terugverdiend

Zonnepanelen in Vuren

Wist u dat Sunnyfix ook in Vuren zonnepanelen levert?

Ook in Vuren wonen mensen die goed kunnen rekenen. Met een terugverdientijd van 5 tot 7 jaar is het niet moeilijk de conclusie te trekken dat je na zo'n korte terugverdientijd nog 20 jaar gratis stroom hebt. Sunnyfix levert complete systemen met een garantie op de kortste terugverdientijd!

Zonnepanelen in Vuren

De zon schijnt overal in Nederland, dus ook in Vuren. Heeft u ruimte op uw dak, laat het ons gerust weten of vraag vrijblijvend een offerte aan. Het is ook geen enkel probleem voor ons om even langs te komen. Ook in Vuren bieden wij volledige service zoals deskundige begeleiding bij aankoop en advies op maat. Uiteraard installeert Sunnyfix ook bij u.

De installatie levert geheel of gedeeltelijk de elektriciteit op die u in de woning of het bedrijf gebruikt. Als u de energie op dat moment niet of niet helemaal gebruikt, levert de installatie het aan het net in Vuren. Bij een analoge meter (draaischijfje) draait uw meter terug, bij een digitale meter krijgt u voor de terug geleverde energie een vergoeding van uw energiebedrijf. Er vindt dan een saldering plaats. Dit is wettelijk vastgelegd voor heel Nederland, dus ook voor Vuren.

Offerte aanvragen voor zonnepanelen in Vuren

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en kosten om zonnepanelen te laten plaatsen?

Vraag een offerte aanAfgeronde projecten in Vuren

Vuren

Vuren, Tiendweg

Beoordeling van klant:

 Hierbij hebben we 15 polykristal zonnepanelen van 250W gelegd in parallel schakeling van 2 strings van 7 en 8 panelen. Als... Bekijk project »

Reviews over Sunnyfix uit Vuren

verwolf


augustus 2015
heb prima ervaringen met sunnyfix had snel een duidelijke offerte en na akkoord lagen de panellen binnen 1 week al op me dak het waren prima kerels ondanks het slechte weer tijdens de start snel en netje,s de 15 pannellen op me dak geplaatst echt Vakwerk zou ik zeggen hier nu erg tevreden mensen in vuren