06 83 70 24 25 Offerte aanvragen »
  • Gratis advies bij u thuis
  • Betrouwbaar familiebedrijf
  • Systemen op maat
  • Binnen 7 jaar terugverdiend

Zonnepanelen in Wapenveld

Wist u dat Sunnyfix ook in Wapenveld zonnepanelen levert?

Ook in Wapenveld wonen mensen die goed kunnen rekenen. Met een terugverdientijd van 5 tot 7 jaar is het niet moeilijk de conclusie te trekken dat je na zo'n korte terugverdientijd nog 20 jaar gratis stroom hebt. Sunnyfix levert complete systemen met een garantie op de kortste terugverdientijd!

Zonnepanelen in Wapenveld

De zon schijnt overal in Nederland, dus ook in Wapenveld. Heeft u ruimte op uw dak, laat het ons gerust weten of vraag vrijblijvend een offerte aan. Het is ook geen enkel probleem voor ons om even langs te komen. Ook in Wapenveld bieden wij volledige service zoals deskundige begeleiding bij aankoop en advies op maat. Uiteraard installeert Sunnyfix ook bij u.

De installatie levert geheel of gedeeltelijk de elektriciteit op die u in de woning of het bedrijf gebruikt. Als u de energie op dat moment niet of niet helemaal gebruikt, levert de installatie het aan het net in Wapenveld. Bij een analoge meter (draaischijfje) draait uw meter terug, bij een digitale meter krijgt u voor de terug geleverde energie een vergoeding van uw energiebedrijf. Er vindt dan een saldering plaats. Dit is wettelijk vastgelegd voor heel Nederland, dus ook voor Wapenveld.

Offerte aanvragen voor zonnepanelen in Wapenveld

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en kosten om zonnepanelen te laten plaatsen?

Vraag een offerte aanAfgeronde projecten in Wapenveld

Wapenveld

Wapenveld, Zevenakkersweg


11 x 320 Jinko Mono met parallel schakeling op plat dak. Uitbreiding van bestaand systeem. Bekijk project »
Wapenveld

Wapenveld , Brinkweg


Parallel geschakeld ivm schaduw bomen en woning dmv Solar Edge. Panelen van Trina Solar, type 300 Watt full black. Totale vermogen 2400... Bekijk project »
Wapenveld

Wapenveld, Tureluurweg


Mooi systeem op plat dak bestaande uit 16 zonnepanelen van JA Solar. Totale vermogen bedraagt 4320 Watt. Het geheel wordt aangestuurd door... Bekijk project »