06 83 70 24 25 Offerte aanvragen »
  • Gratis advies bij u thuis
  • Betrouwbaar familiebedrijf
  • Systemen op maat
  • Binnen 7 jaar terugverdiend

Zonnepanelen in Wateringen

Wist u dat Sunnyfix ook in Wateringen zonnepanelen levert?

Ook in Wateringen wonen mensen die goed kunnen rekenen. Met een terugverdientijd van 5 tot 7 jaar is het niet moeilijk de conclusie te trekken dat je na zo'n korte terugverdientijd nog 20 jaar gratis stroom hebt. Sunnyfix levert complete systemen met een garantie op de kortste terugverdientijd!

Zonnepanelen in Wateringen

De zon schijnt overal in Nederland, dus ook in Wateringen. Heeft u ruimte op uw dak, laat het ons gerust weten of vraag vrijblijvend een offerte aan. Het is ook geen enkel probleem voor ons om even langs te komen. Ook in Wateringen bieden wij volledige service zoals deskundige begeleiding bij aankoop en advies op maat. Uiteraard installeert Sunnyfix ook bij u.

De installatie levert geheel of gedeeltelijk de elektriciteit op die u in de woning of het bedrijf gebruikt. Als u de energie op dat moment niet of niet helemaal gebruikt, levert de installatie het aan het net in Wateringen. Bij een analoge meter (draaischijfje) draait uw meter terug, bij een digitale meter krijgt u voor de terug geleverde energie een vergoeding van uw energiebedrijf. Er vindt dan een saldering plaats. Dit is wettelijk vastgelegd voor heel Nederland, dus ook voor Wateringen.

Offerte aanvragen voor zonnepanelen in Wateringen

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en kosten om zonnepanelen te laten plaatsen?

Vraag een offerte aanAfgeronde projecten in Wateringen

Wateringen

Wateringen, Rozemarijn


Totaal 5025WP geplaatst in oost-zuid-west opstelling voor ideale verdeling van de opbrengst over de dag. 15 stuks Trina 335WP Full black... Bekijk project »
Wateringen

Wateringen, Kruilier


 Totaal 3750WP geplaatst. 10 stukst Trina 375WP in serieschakeling met Solax. Bekijk project »
Wateringen

Wateringen, Laan van Sint Jan


Op dit dak met bitume singels hebben we een vermogen geplaatst van 2475 Watt met Trina Full Black zonnepanelen. De... Bekijk project »