06 83 70 24 25 Offerte aanvragen »
  • Gratis advies bij u thuis
  • Betrouwbaar familiebedrijf
  • Systemen op maat
  • Binnen 7 jaar terugverdiend

Zonnepanelen in Zeewolde

Wist u dat Sunnyfix ook in Zeewolde zonnepanelen levert?

Ook in Zeewolde wonen mensen die goed kunnen rekenen. Met een terugverdientijd van 5 tot 7 jaar is het niet moeilijk de conclusie te trekken dat je na zo'n korte terugverdientijd nog 20 jaar gratis stroom hebt. Sunnyfix levert complete systemen met een garantie op de kortste terugverdientijd!

Zonnepanelen in Zeewolde

De zon schijnt overal in Nederland, dus ook in Zeewolde. Heeft u ruimte op uw dak, laat het ons gerust weten of vraag vrijblijvend een offerte aan. Het is ook geen enkel probleem voor ons om even langs te komen. Ook in Zeewolde bieden wij volledige service zoals deskundige begeleiding bij aankoop en advies op maat. Uiteraard installeert Sunnyfix ook bij u.

De installatie levert geheel of gedeeltelijk de elektriciteit op die u in de woning of het bedrijf gebruikt. Als u de energie op dat moment niet of niet helemaal gebruikt, levert de installatie het aan het net in Zeewolde. Bij een analoge meter (draaischijfje) draait uw meter terug, bij een digitale meter krijgt u voor de terug geleverde energie een vergoeding van uw energiebedrijf. Er vindt dan een saldering plaats. Dit is wettelijk vastgelegd voor heel Nederland, dus ook voor Zeewolde.

Offerte aanvragen voor zonnepanelen in Zeewolde

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en kosten om zonnepanelen te laten plaatsen?

Vraag een offerte aanAfgeronde projecten in Zeewolde

Zeewolde

Zeewolde, Egelantier

Beoordeling van klant:

 Totaal 1980WP geplaatst. 6 stuks Trina 330WP full black met Solax Mini 2.0 Bekijk project »
Zeewolde

Zeewolde, Boomkleverlaan

Beoordeling van klant:

Bij 2 buren 2x een setje met 14 Trina 330WP Full black gelegd met SMA Sunnyboy 3.0 Bedankt Ed &Syl!! Bekijk project »

Reviews over Sunnyfix uit Zeewolde

Sylvia Heizenberg-Hensen


Van offerte tot montage een heldere communicatie. Zeer vriendelijk te woord gestaan door Lean en de verschillende opties voor ons dak doorgenomen met haar. Wij kregen een mooie offerte. Daarna was het een waar genoegen de mannen (Niels en Mitchel) aan de slag te zien. Ze werkten snel, netjes en efficient. De panelen liggen er keurig bij en wij hopen op mooie zonnige jaren.
Met vriendelijke groet,
Ed en Syl

hans meurs


uitstekende eerlijke offerte snelle plaatsing
netjes afgewerkt.
aan te raden bij kenissen