06 83 70 24 25 Offerte aanvragen »
  • Gratis advies bij u thuis
  • Betrouwbaar familiebedrijf
  • Systemen op maat
  • Binnen 7 jaar terugverdiend

Zonnepanelen in Zegge

Wist u dat Sunnyfix ook in Zegge zonnepanelen levert?

Ook in Zegge wonen mensen die goed kunnen rekenen. Met een terugverdientijd van 5 tot 7 jaar is het niet moeilijk de conclusie te trekken dat je na zo'n korte terugverdientijd nog 20 jaar gratis stroom hebt. Sunnyfix levert complete systemen met een garantie op de kortste terugverdientijd!

Zonnepanelen in Zegge

De zon schijnt overal in Nederland, dus ook in Zegge. Heeft u ruimte op uw dak, laat het ons gerust weten of vraag vrijblijvend een offerte aan. Het is ook geen enkel probleem voor ons om even langs te komen. Ook in Zegge bieden wij volledige service zoals deskundige begeleiding bij aankoop en advies op maat. Uiteraard installeert Sunnyfix ook bij u.

De installatie levert geheel of gedeeltelijk de elektriciteit op die u in de woning of het bedrijf gebruikt. Als u de energie op dat moment niet of niet helemaal gebruikt, levert de installatie het aan het net in Zegge. Bij een analoge meter (draaischijfje) draait uw meter terug, bij een digitale meter krijgt u voor de terug geleverde energie een vergoeding van uw energiebedrijf. Er vindt dan een saldering plaats. Dit is wettelijk vastgelegd voor heel Nederland, dus ook voor Zegge.

Offerte aanvragen voor zonnepanelen in Zegge

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en kosten om zonnepanelen te laten plaatsen?

Vraag een offerte aan


Meerdere gemeenten en provincies in Nederland bieden subsidie aan voor duurzame producten; zo ook voor Zegge . Via Google of de website van je gemeente kun je informatie vinden over de huidige subsidies. Nu de nationale subsidie vroegtijdig op is, is het raadzaam om te kijken voor deze vorm van subsidies. Ondanks dat de lokale subsidies van de gemeente/stad Zegge lager zijn dan de laatste zonnepanelen subsidie van de Rijksoverheid, komt het bedrag toch neer op enkele honderden euro’s.


Afgeronde projecten in Zegge

Zegge

Zegge, A.M. de Jongstraat

Beoordeling van klant:

16 zonnepanelen 260W full black Sofar Solar 3680 TL Bekijk project »

Reviews over Sunnyfix uit Zegge

wilfred brouwers


In februari 2015 zijn er door de firma Sunnyfix 16 full black panelen geplaatst totaal 4160wp.Februari 2016 was er zelfs al 3343 kWh binnengehaald.De installatie voldoet ruimschoots aan onze verwachtingen.Installatie keurig opgeleverd en alles in goed overleg.Heb eigenlijk maar van een ding spijt en dat is dat ik niet vijf jaar eerder met deze firma zaken gedaan heb.