06 83 70 24 25 Offerte aanvragen »
  • Gratis advies bij u thuis
  • Betrouwbaar familiebedrijf
  • Systemen op maat
  • Binnen 7 jaar terugverdiend

Zonnepanelen in Zoetermeer

Wist u dat Sunnyfix ook in Zoetermeer zonnepanelen levert?

Ook in Zoetermeer wonen mensen die goed kunnen rekenen. Met een terugverdientijd van 5 tot 7 jaar is het niet moeilijk de conclusie te trekken dat je na zo'n korte terugverdientijd nog 20 jaar gratis stroom hebt. Sunnyfix levert complete systemen met een garantie op de kortste terugverdientijd!

Zonnepanelen in Zoetermeer

De zon schijnt overal in Nederland, dus ook in Zoetermeer. Heeft u ruimte op uw dak, laat het ons gerust weten of vraag vrijblijvend een offerte aan. Het is ook geen enkel probleem voor ons om even langs te komen. Ook in Zoetermeer bieden wij volledige service zoals deskundige begeleiding bij aankoop en advies op maat. Uiteraard installeert Sunnyfix ook bij u.

De installatie levert geheel of gedeeltelijk de elektriciteit op die u in de woning of het bedrijf gebruikt. Als u de energie op dat moment niet of niet helemaal gebruikt, levert de installatie het aan het net in Zoetermeer. Bij een analoge meter (draaischijfje) draait uw meter terug, bij een digitale meter krijgt u voor de terug geleverde energie een vergoeding van uw energiebedrijf. Er vindt dan een saldering plaats. Dit is wettelijk vastgelegd voor heel Nederland, dus ook voor Zoetermeer.

Offerte aanvragen voor zonnepanelen in Zoetermeer

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en kosten om zonnepanelen te laten plaatsen?

Vraag een offerte aan


Sunnyfix levert in de wijken Centrum, Meerzicht, Buytenwegh-De leyens, Seghwaert, Noordhove, Rokkeveen, Oosterheem, Industriegebied en Buitengebied.

Duurzaamheidslening Zoetermeer
Het Stimuleringsfonds Volkshuisvesting Nederlandse gemeenten (SVN) biedt huiseigenaren een duurzaamheidslening aan. Deze lening met lage rente biedt u in Zoetermeer een financieel voordeel aan bij energiebesparende maatregelen zoals aanschaf van zonnepanelen, vloer –en spouwisolatie, etc.
Informeer bij uw gemeente.


Afgeronde projecten in Zoetermeer

Zoetermeer

Zoetermeer, Molenaarsgraafstraat


 Totaal 9480WP geplaatst. 24 stuks Trina 395WP in parallelschakeling met SolarEdge. Bekijk project »
Zoetermeer

Zoetermeer, Gouderakstraat


 Totaal 4740WP geplaatst. 12 stuks Trina Vertex 395WP in serie met Solax Boost 4.2 Bekijk project »
Zoetermeer

Zoetermeer, Hitchcockstrook


 Totaal 6320WP geplaatst bij 2 buren. 2 x 8 stuks Trina Vertex 395WP Full black parallel geschakeld met Enphase micro... Bekijk project »

Reviews over Sunnyfix uit Zoetermeer

Peter


Geen cowboys zoals zoveel bedrijven in deze handel. Het was ook het enige bedrijf die ter plaatse kwam om de panelen in te meten (de rest doet het alleen vanaf Google). Dit was nodig omdat mijn huis een soort 'knik' heeft en dat vanaf een Google luchtfoto niet te beoordelen is.
Hierdoor optimaal gebruik gemaakt van de aanwezige mogelijkheden. Tevens hebben ze oude panelen verplaatst. Oude en nieuwe panelen op 1 SMA omvormer die beide systemen aankan. Zo kon de oude omvormer dus weg. Zo heb je inzicht op 1 ipv 2 omvormers met de bijbehorende apps.

Zowel administratie als de monteurs vriendelijk, geen gehaast (maar wel vlot) en netjes en beleefd.

Y. Frankhuizen


Prima geholpen in het proces. Zeer benaderbare mensen, die kundig meedenken. Alles is rustig en kundig geïnstalleerd.

Danny


Ik heb vooral het directe contact en het proactief meedenken gewaardeerd. Vakkundige en vriendelijke medewerkers!