06 83 70 24 25 Offerte aanvragen »
  • Gratis advies bij u thuis
  • Betrouwbaar familiebedrijf
  • Systemen op maat
  • Binnen 7 jaar terugverdiend

Zonnepanelen in Zoetermeer

Wist u dat Sunnyfix ook in Zoetermeer zonnepanelen levert?

Ook in Zoetermeer wonen mensen die goed kunnen rekenen. Met een terugverdientijd van 5 tot 7 jaar is het niet moeilijk de conclusie te trekken dat je na zo'n korte terugverdientijd nog 20 jaar gratis stroom hebt. Sunnyfix levert complete systemen met een garantie op de kortste terugverdientijd!

Zonnepanelen in Zoetermeer

De zon schijnt overal in Nederland, dus ook in Zoetermeer. Heeft u ruimte op uw dak, laat het ons gerust weten of vraag vrijblijvend een offerte aan. Het is ook geen enkel probleem voor ons om even langs te komen. Ook in Zoetermeer bieden wij volledige service zoals deskundige begeleiding bij aankoop en advies op maat. Uiteraard installeert Sunnyfix ook bij u.

De installatie levert geheel of gedeeltelijk de elektriciteit op die u in de woning of het bedrijf gebruikt. Als u de energie op dat moment niet of niet helemaal gebruikt, levert de installatie het aan het net in Zoetermeer. Bij een analoge meter (draaischijfje) draait uw meter terug, bij een digitale meter krijgt u voor de terug geleverde energie een vergoeding van uw energiebedrijf. Er vindt dan een saldering plaats. Dit is wettelijk vastgelegd voor heel Nederland, dus ook voor Zoetermeer.

Offerte aanvragen voor zonnepanelen in Zoetermeer

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en kosten om zonnepanelen te laten plaatsen?

Vraag een offerte aan


Sunnyfix levert in de wijken Centrum, Meerzicht, Buytenwegh-De leyens, Seghwaert, Noordhove, Rokkeveen, Oosterheem, Industriegebied en Buitengebied.

Duurzaamheidslening Zoetermeer
Het Stimuleringsfonds Volkshuisvesting Nederlandse gemeenten (SVN) biedt huiseigenaren een duurzaamheidslening aan. Deze lening met lage rente biedt u in Zoetermeer een financieel voordeel aan bij energiebesparende maatregelen zoals aanschaf van zonnepanelen, vloer –en spouwisolatie, etc.
Informeer bij uw gemeente.


Afgeronde projecten in Zoetermeer

Zoetermeer

Zoetermeer, Waaienberg


3575WP totaal gelegd. Mooi oost-zuid-west systeem met 11 Trina's van 325 WP en SolarEdge 3000H. Bekijk project »
Zoetermeer

Zoetermeer, Eerste Stationsstraat


 3465 Watt op het schuine dak van de schuur. 11 Full black panelen met Solax X1 Boost X1 3.6 Bekijk project »
Zoetermeer

Zoetermeer, Gemengdwit


11 Panelen Phono Solar 315 WP met Omniksol 3k-TL2-S Totaal vermogen 3465 WP Bekijk project »

Reviews over Sunnyfix uit Zoetermeer

Faml. Ben Moussa


Voordat ik in contact kwam met Sunnyfix had ik al een paar andere bedrijven benaderd. Wat mij direct opviel bij Sunnyfix, is het grote verschil in de installatie en materiaalkosten. Met duurste offerte die ik in handen had en de offerte van Sunnyfix was er een verschil van rond de 1750 euro.

Ik heb Henk laten weten dat ik de offerte interessant vindt, waarop hij vervolgens Piet opdracht heeft gegeven langs te komen. Van Piet kreeg ik prima advies en uitleg hoe de uitvoering in zijn werk zal gaan. De keuze is snel gemaakt en besloot de opdracht voor het plaatsen van 17 panelen aan Sunnyfix te besteden.

Op 3 juni 2016 zijn de panelen geplaats door de twee zonen van Piet. De jongs weten wat ze doen en hebben perfect werk geleverd.

Nu precies een jaar later hebben de panelen 4141 Kwh opgeleverd, op de offerte stond 3800 Kwh. Dat is 341 Kwh meer dan beloofd was.

Samengevat, Sunnyfix is betrouwbaar en een aanrader voor iedereen die zonnepanelen wil plaatsen.

erik de vries


Wilde vorig jaar zonnepanelen op m'n dak hebben.Eerst naar een aanbieder uit Mijdrecht geweest.Die kon z'n belofte op zijn website niet waarmaken.Toen naar een grote aanbieder in Noord-Holland.Zou een offerte sturen.Ja na 4 maanden had ik die.
Toen naar Pieter.Wat een opluchting.Gewoon zeggen waar het op staat en doen wat je belooft.Na een week lagen de panelen op m'n dak.Meteen ook wat van die led tl buizen gekocht.