06 83 70 24 25 Offerte aanvragen Β»
  • Gratis advies bij u thuis
  • Betrouwbaar familiebedrijf
  • Systemen op maat
  • Binnen 7 jaar terugverdiend

Zonnepanelen in Zoetermeer

Wist u dat Sunnyfix ook in Zoetermeer zonnepanelen levert?

Ook in Zoetermeer wonen mensen die goed kunnen rekenen. Met een terugverdientijd van 5 tot 7 jaar is het niet moeilijk de conclusie te trekken dat je na zo'n korte terugverdientijd nog 20 jaar gratis stroom hebt. Sunnyfix levert complete systemen met een garantie op de kortste terugverdientijd!

Zonnepanelen in Zoetermeer

De zon schijnt overal in Nederland, dus ook in Zoetermeer. Heeft u ruimte op uw dak, laat het ons gerust weten of vraag vrijblijvend een offerte aan. Het is ook geen enkel probleem voor ons om even langs te komen. Ook in Zoetermeer bieden wij volledige service zoals deskundige begeleiding bij aankoop en advies op maat. Uiteraard installeert Sunnyfix ook bij u.

De installatie levert geheel of gedeeltelijk de elektriciteit op die u in de woning of het bedrijf gebruikt. Als u de energie op dat moment niet of niet helemaal gebruikt, levert de installatie het aan het net in Zoetermeer. Bij een analoge meter (draaischijfje) draait uw meter terug, bij een digitale meter krijgt u voor de terug geleverde energie een vergoeding van uw energiebedrijf. Er vindt dan een saldering plaats. Dit is wettelijk vastgelegd voor heel Nederland, dus ook voor Zoetermeer.

Offerte aanvragen voor zonnepanelen in Zoetermeer

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en kosten om zonnepanelen te laten plaatsen?

Vraag een offerte aan


Sunnyfix levert in de wijken Centrum, Meerzicht, Buytenwegh-De leyens, Seghwaert, Noordhove, Rokkeveen, Oosterheem, Industriegebied en Buitengebied.

Duurzaamheidslening Zoetermeer
Het Stimuleringsfonds Volkshuisvesting Nederlandse gemeenten (SVN) biedt huiseigenaren een duurzaamheidslening aan. Deze lening met lage rente biedt u in Zoetermeer een financieel voordeel aan bij energiebesparende maatregelen zoals aanschaf van zonnepanelen, vloer –en spouwisolatie, etc.
Informeer bij uw gemeente.


Afgeronde projecten in Zoetermeer

Zoetermeer

Zoetermeer, Irenelaan

Beoordeling van klant:

 Totaal 2940WP geplaatst. 7 stuks Trina 420WP Full black parallel geschakeld met SE2200HD wave Bekijk project »
Zoetermeer

Zoetermeer, Moilenaarsgraafstraat


 Totaal 1620WP geplaatst. 4 stuks Jinko 405WP bijgeplaatst op bestaand systeem met Enphase micro's Bekijk project »
Zoetermeer

Zoetermeer, Tiamahout


 Totaal 4200WP geplaatst 10 stuks Trina 420WP in oostwest dakje  parallel geschakeld met SE3000HD wave. Bekijk project »

Reviews over Sunnyfix uit Zoetermeer

Peter Hijdra


Ik ben heel erg tevreden over Electrisun. Het duurde even voordat de panelen geplaatst konden worden. Ik begrijp dat omdat je gewoon de beste wil hebben en er dus vast een heleboel klanten zijn. Monteurs waren echt aan het zoeken naar de beste oplossing en maakten zich er niet met een jantje-van-leiden vanaf. Bedankt mannen !! En ook de prijs was lager dan op de offerte omdat de panelen goedkoper waren geworden. Komt ook niet echt veel voor !! Enige wat Electrisun nog moet regelen is dat de zon nog een paar maanden moet blijven schijnen. Lukt jullie vast ook wel πŸ˜€πŸ˜€

Thijs Roos


Komen afspraken na
Duidelijkheid
Snel
Betrouwbaar
Fijn contact tijdens offerte proces en plaatsing.
En dit deden ze 6 jaar geleden ook alπŸ‘πŸ‘

Claudia van Leeuwen


Super fijn bedrijf.
korte lijnen, snelle communicatie. Ze gaan vakkundig te werk, vriendelijk personeel. Prijs is markt conform