06 83 70 24 25 Offerte aanvragen »
  • Gratis advies bij u thuis
  • Betrouwbaar familiebedrijf
  • Systemen op maat
  • Binnen 3 jaar terugverdiend

Zonnepanelen in Zwolle

Wist u dat ElectriSun ook in Zwolle zonnepanelen levert?

Ook in Zwolle wonen mensen die goed kunnen rekenen. Met een terugverdientijd van 5 tot 7 jaar is het niet moeilijk de conclusie te trekken dat je na zo'n korte terugverdientijd nog 20 jaar gratis stroom hebt. ElectriSun levert complete systemen met een garantie op de kortste terugverdientijd!

Zonnepanelen in Zwolle

De zon schijnt overal in Nederland, dus ook in Zwolle. Heeft u ruimte op uw dak, laat het ons gerust weten of vraag vrijblijvend een offerte aan. Het is ook geen enkel probleem voor ons om even langs te komen. Ook in Zwolle bieden wij volledige service zoals deskundige begeleiding bij aankoop en advies op maat. Uiteraard installeert ElectriSun ook bij u.

De installatie levert geheel of gedeeltelijk de elektriciteit op die u in de woning of het bedrijf gebruikt. Als u de energie op dat moment niet of niet helemaal gebruikt, levert de installatie het aan het net in Zwolle. Bij een analoge meter (draaischijfje) draait uw meter terug, bij een digitale meter krijgt u voor de terug geleverde energie een vergoeding van uw energiebedrijf. Er vindt dan een saldering plaats. Dit is wettelijk vastgelegd voor heel Nederland, dus ook voor Zwolle.

Offerte aanvragen voor zonnepanelen in Zwolle

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en kosten om zonnepanelen te laten plaatsen?

Vraag een offerte aan


Sunnyfix levert in de wijken Centrum, Zwolle-Zuid, Holtenbroek, Westenholten, Stadshagen, Berkum en Veerallee.

Duurzaamheidslening Zwolle
Het Stimuleringsfonds Volkshuisvesting Nederlandse gemeenten (SVN) biedt huiseigenaren een duurzaamheidslening aan. Deze lening met lage rente biedt u in Zwolle een financieel voordeel aan bij energiebesparende maatregelen zoals aanschaf van zonnepanelen, vloer –en spouwisolatie, etc.
Informeer bij uw gemeente.


Afgeronde projecten in Zwolle

Zwolle

Zwolle, Kon. Wilhelminstraat


 Totaal 2905WP geplaatst. 7 stuks Trina 425WP full black parallel geschakeld met SE3000 HD wave Bekijk project »
Zwolle

Zwolle, Ambonstraat


 Totaal 4980WP geplaatst. 12 stuks Trina 425WP Full black parallel geschakeld met SolarEdge. Bekijk project »
Zwolle

Zwolle, Ambonstraat


 Totaal 5040WP geplaatst. 12 stuks Trina 420WP parallel geschakeld met SE 3500WP Bekijk project »

Reviews over ElectriSun uit Zwolle

R. Euverman


Echt heel erg goed allemaal, van offerte tot installatie, had er meteen een goed gevoel bij en dat is niet veranderd. Zeer correcte installateurs met verstand van zaken waar je ook nog een normaal gesprek mee kan voeren. Gebruiken valbescherming en zijn op de hoogte van alle geldende NEN normen. Installatie is dan ook heel erg netjes afgewerkt! Kan alleen maar tevreden zijn 😉

Harry van Dijk


Bijzonder goede ervaring met Sunnyfix. Vanaf het eerste contact had ik er een goed gevoel over. Henk Baan denkt in alle opzichten mee. Hij heeft een prima oplossing bedacht voor de schaduwwerking in onze specifieke situatie. Ook besteedt Henk aandacht aan het esthetische aspect zodat de installatie er qua kleur en legplan goed uitziet. Installatie en montage verliep goed en vlot. Je merkt aan alles dat Sunnyfix geen risico neemt. Ze plaatsen bijvoorbeeld liever een paar extra montagesteunen dan richtlijn voorschrijft. Dat geeft een gerust gevoel wanneer de herfststormen om het huis razen. Al met al zeer tevreden!

Fam. van Vilsteren


Juni 2015 door Sunnyfix zonnepanelen laten leggen, vlotte levering en alles snel en netjes afgewerkt voor een nette prijs. Tijdens werkzaamheden attendeerden ze mij er op dat enkele pannen(op plek waar ze niet werkzaam waren) kapot waren, deze hebben ze ook nog even vervangen. Kortom uitermate tevreden over Henk en zijn maten.