06 83 70 24 25 Offerte aanvragen »
  • Gratis advies bij u thuis
  • Betrouwbaar familiebedrijf
  • Systemen op maat
  • Binnen 7 jaar terugverdiend

Reviews


Wat vinden de mensen van Sunnyfix zonnepanelen? Lees het hier! Klik op een naam voor de tekst. Wilt u zelf een review schrijven?

N.


Fijn bedrijf om mee samen te werken. Alles is keurig volgens afspraak gegaan. Ik ben compleet ontzorgd geweest en heb geen omkijken gehad naar de werkwijze van de mannen. Het is keurig geinstalleerd en ik ben super tevreden.

H. de Groot


Voordat wij vanuit het buitenland terug verhuisden naar Nederland, hebben we “op afstand” advies en offerte gekregen. Eenmaal terug in Nederland is alles zeer netjes geinstalleerd. Fijn bedrijf om mee samen te werken.

Bert van IJzendoorn


Na slechte ervaringen met vorige aanbieders van zonnepanelen, was het voor mij een verademing om zaken te doen met Sunnyfix.
Degelijk en goed advies, duidelijke en snelle offerte, en deskundig personeel.
Het contact was erg goed en plezierig, en de voorbereiding en plaatsing van de panelen ging op een deskundige wijze.
De monteurs dachten ook mee met onze wensen en hebben een mooi stuk werk afgeleverd.

John Toet


Nadat onze buren ook al zonnepanelen door Sunnyfix hadden laten plaatsen, hebben ook wij er 5 extra bijlaten plaatsen.
Alles verliep snel en duidelijk, vanaf offerte tot factuur. De monteurs zijn professioneel en zeer deskundig. In 1 woord zijn wij uiterst tevreden over alles. dus laat de zon maar schijnen

Nijkamp


Wij zijn de derde in onze rij huizen die zonnepanelen hebben laten plaatsen door Sunnyfix. Zijn zeer tevreden over het contact en advies en ook de prijs voor een uitstekende kwaliteit van materiaal, panelen en plaatsing. Fijne mensen om over de vloer te hebben met een goede uitleg hoe alles werkt en zo netjes gewerkt , chapeau !! Wij zullen dan ook zeker Sunnyfix aanraden om dit bedrijf de zonnepanelen te laten plaatsen.