06 83 70 24 25 Offerte aanvragen »
  • Gratis advies bij u thuis
  • Betrouwbaar familiebedrijf
  • Systemen op maat
  • Binnen 7 jaar terugverdiend

Reviews


Wat vinden de mensen van Electrisun zonnepanelen? Lees het hier! Klik op een naam voor de tekst. Wilt u zelf een review schrijven?

Fam. van Vilsteren


Juni 2015 door Sunnyfix zonnepanelen laten leggen, vlotte levering en alles snel en netjes afgewerkt voor een nette prijs. Tijdens werkzaamheden attendeerden ze mij er op dat enkele pannen(op plek waar ze niet werkzaam waren) kapot waren, deze hebben ze ook nog even vervangen. Kortom uitermate tevreden over Henk en zijn maten.

John


We zijn zeer tevreden met Sunnyfix. We hebben de panelen en toebehoren zelf geplaatst, en samen met Henk is alles super verlopen. Goede adviezen, flexibele levering, alles op maat, gewoon fijne mensen. Een aanrader voor iedereen, die zonnepanelen wil!

erik de vries


Wilde vorig jaar zonnepanelen op m'n dak hebben.Eerst naar een aanbieder uit Mijdrecht geweest.Die kon z'n belofte op zijn website niet waarmaken.Toen naar een grote aanbieder in Noord-Holland.Zou een offerte sturen.Ja na 4 maanden had ik die.
Toen naar Pieter.Wat een opluchting.Gewoon zeggen waar het op staat en doen wat je belooft.Na een week lagen de panelen op m'n dak.Meteen ook wat van die led tl buizen gekocht.

Martijn Greuter


November 2015 heeft sunnyfix 10 zonnepanelen geplaatst op ons platte dak. We zijn zeer tevreden over de service van henk en niels. Alles kon sneller geplaatst dan verwacht en er is heel netjes gewerkt. Bereikbaarheid en contact was ook heel snel en vriendelijk.

Leo en Nicolet


Op 12 november 2015 hebben Niels en Jacob in Papendrecht 15 zonnepanelen geplaatst en de elektrische installatie aangesloten. Niels en Jacob zijn vakmensen en werken zeer nauwkeurig. Zij zijn ook nog zeer prettig in de omgang. De afspraken, die met Henk en Niels vooraf waren gemaakt, zijn zij ook volledig nagekomen. Een prima bedrijf met uitstekende vakmensen die ik bij een ieder, die zonnepanelen wil aanschaffen, kan aanprijzen.