06 83 70 24 25 Offerte aanvragen »
  • Gratis advies bij u thuis
  • Betrouwbaar familiebedrijf
  • Systemen op maat
  • Binnen 7 jaar terugverdiend

Reviews


Wat vinden de mensen van Electrisun zonnepanelen? Lees het hier! Klik op een naam voor de tekst. Wilt u zelf een review schrijven?

J. Pap


Een jaar na de installatie bleken enkele micro converters stuk te zijn. Henk heeft dit direct voor ons opgelost, door nieuwen te plaatsen. Ook qua nazorg zeer betrouwbaar en zorgvuldig!

familie Wels


Juni 2015
Foto’s van het platte dak van ons huis uit 1900 en de onderliggende draagmuren zijn vooraf per e-mail opgestuurd. Na grondig overleg en advies telefonisch en per mail zijn wij tot een goede prijsafspraak gekomen.
We wilden vooraf weten welke vakmensen de panelen zouden plaatsen, dus dat de klus niet door drukte zou worden uitbesteed aan een voor ons onbekende onderaannemer… Ons is verzekerd dat er vakmensen gestuurd zouden worden, en dat gebeurde ook zeker;
’s Morgens vroeg werden de ballasttegels op de afgesproken tijd door de toeleverancier gebracht. Rond de afgesproken tijd stonden drie man van de firma SunnyFix voor de deur.
Eerst werden alle materialen met een traplift op ons platte dak gezet. Daarna gingen twee man de 18 panelen op het dak installeren en de derde man ging met de voorbereidingen van de montage van de omvormer Sofar Solar 4600TLM beginnen.
De montage was begin maart 2015, nu 3 maanden later, functioneert alles naar volle tevredenheid. Al hadden we wel wat opstartproblemen met de bijbehorende App. Deze kregen we in het begin door onze computerbeveiliging niet aan de praat. Nu werkt hij wel en kan je prima de opbrengsten per uur, per dag in de gaten houden.
Kortom: SunnyFix is voor ons een goede en betrouwbare leverancier gebleken.

Jan & Tonnie


Als we 10 sterren hadden kunnen geven dan hadden we dat zeker gedaan. Sunnyfix krijgt van ons in ieder geval een dikke 10. Zowel Pieter en Henk voor de juiste adviezen, (voor)opname en offerte. En de 'jongens' (Niels en Jacob) voor de perfecte installatiewerkzaamheden; óók een dikke 10. Beheerst gewerkt en 'Pietje Precies' en daardoor werkte ook alles in één keer en volgens afspraak.
Écht zeer tevreden! (en laat nu de zon maar schijnen...;-)

peter


gewoon geweldig die jongens

Bert van Beurden


Een jaar geleden hebben Henk en zijn mannen hier 56 zonnepanelen geplaatst. Toch even een jaar gewacht voordat ik een review schrijf, maar alles is perfect. De bedoeling was om per jaar 12000 kw op te wekken, en het eerste jaar 13200 kw gehaald. Prima dus!! Alles is tot volle tevredenheid geplaatst en gemonteerd, en nog leuke mensen bovendien. Wat wil je nog meer...