06 83 70 24 25 Offerte aanvragen »
  • Gratis advies bij u thuis
  • Betrouwbaar familiebedrijf
  • Systemen op maat
  • Binnen 7 jaar terugverdiend

Reviews


Wat vinden de mensen van Electrisun zonnepanelen? Lees het hier! Klik op een naam voor de tekst. Wilt u zelf een review schrijven?

Harry van Dijk


Bijzonder goede ervaring met Sunnyfix. Vanaf het eerste contact had ik er een goed gevoel over. Henk Baan denkt in alle opzichten mee. Hij heeft een prima oplossing bedacht voor de schaduwwerking in onze specifieke situatie. Ook besteedt Henk aandacht aan het esthetische aspect zodat de installatie er qua kleur en legplan goed uitziet. Installatie en montage verliep goed en vlot. Je merkt aan alles dat Sunnyfix geen risico neemt. Ze plaatsen bijvoorbeeld liever een paar extra montagesteunen dan richtlijn voorschrijft. Dat geeft een gerust gevoel wanneer de herfststormen om het huis razen. Al met al zeer tevreden!

verwolf


augustus 2015
heb prima ervaringen met sunnyfix had snel een duidelijke offerte en na akkoord lagen de panellen binnen 1 week al op me dak het waren prima kerels ondanks het slechte weer tijdens de start snel en netje,s de 15 pannellen op me dak geplaatst echt Vakwerk zou ik zeggen hier nu erg tevreden mensen in vuren

Familie Van Putten


Wij zijn erg tevreden met de service en installatie van onze zonnepanelen door Sunnyfix. In november is onze nieuwbouwwoning door Sunnyfix voorzien van zonnepanelen. Na een aantal offertes met duidelijke prijzen te hebben afgewogen hebben we gekozen voor 9 zonnepanelen. Communicatie met Sunnyfix was goed. De zonnepanelen zijn snel en vakkundig geplaatst en ze werken ook naar behoren. Het hele pakket aan service en snelheid dus. Zeker een aanrader!

Fam. van Vilsteren


Juni 2015 door Sunnyfix zonnepanelen laten leggen, vlotte levering en alles snel en netjes afgewerkt voor een nette prijs. Tijdens werkzaamheden attendeerden ze mij er op dat enkele pannen(op plek waar ze niet werkzaam waren) kapot waren, deze hebben ze ook nog even vervangen. Kortom uitermate tevreden over Henk en zijn maten.

John


We zijn zeer tevreden met Sunnyfix. We hebben de panelen en toebehoren zelf geplaatst, en samen met Henk is alles super verlopen. Goede adviezen, flexibele levering, alles op maat, gewoon fijne mensen. Een aanrader voor iedereen, die zonnepanelen wil!