06 83 70 24 25 Offerte aanvragen »
  • Gratis advies bij u thuis
  • Betrouwbaar familiebedrijf
  • Systemen op maat
  • Binnen 7 jaar terugverdiend

Reviews


Wat vinden de mensen van Electrisun zonnepanelen? Lees het hier! Klik op een naam voor de tekst. Wilt u zelf een review schrijven?

Arie Meerkerk


Ongeveer een jaar geleden zijn we in contact gekomen met de mensen van Sunny Fix, onze VvE had bij 5 verschillende bedrijven offerte gevraagd en daar kwam Sunny Fix voor ons als beste uit.
Ook Albert Hein, mede eigenaar van het complex, was voorstander van het plaatsen van zonnepanelen.
We kregen een goed advies en in november hebben Henk en Pieter een duidelijke presentatie voor de VvE vergadering gegeven waarna wij als bestuur het fiat van de leden kregen om tot aankoop over te gaan.
Na een vernieuwde offerte waren we het snel eens en werden er in februari 2017 66 panelen op één van de daken van het complex geplaatst, we hopen hiermee ongeveer 18000Kw per jaar op te wekken, dat is ongeveer een derde van ons jaar verbruik in de algemene ruimten en de parkeergarage.
Het goede contact met hen en hun medewerkers hebben geleid tot een prima resultaat, nette, deskundige en harde werkers, mannen bedankt.
Voor de toekomst wensen we jullie het allerbeste, veel opdrachten en wie weet is er ooit nog een vervolg.

Vermeulen


Sunnyfix heeft haar belofte meer dan waargemaakt, goed advies (op locatie), snelle levering en alles volgens afspraak en dat voor een scherpe prijs!

Familie Vandemoortele


Nadat meerdere buren van ons al panelen hebben laten plaatsen door Sunnyfix, heeft Sunnyfix in juli 2016 ook bij ons panelen geplaatst.

Net als alle buren zijn we ook zeer tevreden. De prijzen zijn zeer concurrerend, de installatie ging snel en vakkundig en de mensen zijn zeer aangenaam om zaken mee te doen.

Faml. Ben Moussa


Voordat ik in contact kwam met Sunnyfix had ik al een paar andere bedrijven benaderd. Wat mij direct opviel bij Sunnyfix, is het grote verschil in de installatie en materiaalkosten. Met duurste offerte die ik in handen had en de offerte van Sunnyfix was er een verschil van rond de 1750 euro.

Ik heb Henk laten weten dat ik de offerte interessant vindt, waarop hij vervolgens Piet opdracht heeft gegeven langs te komen. Van Piet kreeg ik prima advies en uitleg hoe de uitvoering in zijn werk zal gaan. De keuze is snel gemaakt en besloot de opdracht voor het plaatsen van 17 panelen aan Sunnyfix te besteden.

Op 3 juni 2016 zijn de panelen geplaats door de twee zonen van Piet. De jongs weten wat ze doen en hebben perfect werk geleverd.

Nu precies een jaar later hebben de panelen 4141 Kwh opgeleverd, op de offerte stond 3800 Kwh. Dat is 341 Kwh meer dan beloofd was.

Samengevat, Sunnyfix is betrouwbaar en een aanrader voor iedereen die zonnepanelen wil plaatsen.

wilfred brouwers


In februari 2015 zijn er door de firma Sunnyfix 16 full black panelen geplaatst totaal 4160wp.Februari 2016 was er zelfs al 3343 kWh binnengehaald.De installatie voldoet ruimschoots aan onze verwachtingen.Installatie keurig opgeleverd en alles in goed overleg.Heb eigenlijk maar van een ding spijt en dat is dat ik niet vijf jaar eerder met deze firma zaken gedaan heb.