06 83 70 24 25 Offerte aanvragen »
  • Gratis advies bij u thuis
  • Betrouwbaar familiebedrijf
  • Systemen op maat
  • Binnen 7 jaar terugverdiend

Reviews


Wat vinden de mensen van Electrisun zonnepanelen? Lees het hier! Klik op een naam voor de tekst. Wilt u zelf een review schrijven?

Elzinga


Ik ben zeer tevreden over Sunnyfix, Ik heb een set van 14 panelen en een set van 12 panelen gekocht bij Sunnyfix. Ik ben deskundig geholpen, en er werd mee gedacht met mijn wensen. Ook over de service ben ik zeer te spreken. Bij mijn 2 set werkte de inverter niet naar behoren, deze werd zonder problemen omgeruild.
Mvg Bouwe Elzinga

Marcel Huiberts


Ik ben zeer te vreden over het advies wat Sunnyfix heeft gegeven. De installatie is dusdanig ingericht dat het maximale rendament gehaald kan worden rekening houdend met de technische mogelijkheden van de panelen, omvormers en electra, maar ook rekening houdend met de stand van de zon en schaduw. Totaal 21 panelen geplaatst op verschillende plaatsen op het huis en dak met 4 omvormers. Het concept van Sunnyfix klopt volledig.
Groeten, M. Huiberts

CTA Oudshoorn


Ik heb 3 panelen gekocht bij sunnyfix en zelf geplaatst 3 evergreen ze doen het heelgoed opbrengt per dag 3,8 kilowat bij veel zon ik ben er heel tevreden over zonnepanelen. Dat wordt de toekomst dus bij sunnyfix

Andries


Hallo
Hebben samen met de buurman 36 panelen gekocht bij sunnyfix. Prima zaken gedaan. Goede service. Toen een van de panelen misschien niet helemaal goed leek, kregen we direct een nieuwe.
Andries

Luc Klunder


Ik heb jullie panelen sinds 4 maart op de veranda liggen. Zelfs met het na winterse zonnetje kunnen de wasmachine en droger draaien terwijl de meter terugloopt. Gisteren - 20 maart - leverde het ca 9,2 kW terug over de hele dag. Dat lijkt me prima voor 12 panelen van 215 Wp, voor de tijd van het jaar. Ik heb ze geplaatst als dakbedekking, waarbij ik ervan uitging dat ze wel waterdicht zouden zijn. Dat blijkt helaas niet zo te zijn. De panelen zijn op de naden en ik denk in het frame, op de hoeken, iets lek, en dus als volledige dakbedekking niet zondermeer geschikt. Electrische aansluiting was zeer gemakkelijk. Stekkertjes aan elkaar en het begon te draaien...

Al met al ben ik er zeer tevreden mee: op een zeer eenvoudige manier een stuk zelfvoorzienend worden. Het kan gewoon he, en op een zeer betaalbare manier via Sunnyfix.

Groeten
Luc Klunder