06 83 70 24 25 Offerte aanvragen »
  • Gratis advies bij u thuis
  • Betrouwbaar familiebedrijf
  • Systemen op maat
  • Binnen 7 jaar terugverdiend

Reviews


Wat vinden de mensen van Electrisun zonnepanelen? Lees het hier! Klik op een naam voor de tekst. Wilt u zelf een review schrijven?

Theo en Kristel van der Salm


Deskundig, geen poespas, gewoon duidelijk in advies.
Montage was supersnel gebeurd en zeer netjes.
Zeer beschaafde mensen waar het fijn mee praten en werken is. En last but not least, voor ons de meest voordelige offerte van allen die wij hebben aangevraagd.

Ton Veenhof


Goedemorgen,
Wij hebben nog geen zonnepanelen, maar mochten wij er toe overgaan dan zeker,
SUNNYFIX.
gr. Ton

Arie Meerkerk


Ongeveer een jaar geleden zijn we in contact gekomen met de mensen van Sunny Fix, onze VvE had bij 5 verschillende bedrijven offerte gevraagd en daar kwam Sunny Fix voor ons als beste uit.
Ook Albert Hein, mede eigenaar van het complex, was voorstander van het plaatsen van zonnepanelen.
We kregen een goed advies en in november hebben Henk en Pieter een duidelijke presentatie voor de VvE vergadering gegeven waarna wij als bestuur het fiat van de leden kregen om tot aankoop over te gaan.
Na een vernieuwde offerte waren we het snel eens en werden er in februari 2017 66 panelen op één van de daken van het complex geplaatst, we hopen hiermee ongeveer 18000Kw per jaar op te wekken, dat is ongeveer een derde van ons jaar verbruik in de algemene ruimten en de parkeergarage.
Het goede contact met hen en hun medewerkers hebben geleid tot een prima resultaat, nette, deskundige en harde werkers, mannen bedankt.
Voor de toekomst wensen we jullie het allerbeste, veel opdrachten en wie weet is er ooit nog een vervolg.

Vermeulen


Sunnyfix heeft haar belofte meer dan waargemaakt, goed advies (op locatie), snelle levering en alles volgens afspraak en dat voor een scherpe prijs!

Familie Vandemoortele


Nadat meerdere buren van ons al panelen hebben laten plaatsen door Sunnyfix, heeft Sunnyfix in juli 2016 ook bij ons panelen geplaatst.

Net als alle buren zijn we ook zeer tevreden. De prijzen zijn zeer concurrerend, de installatie ging snel en vakkundig en de mensen zijn zeer aangenaam om zaken mee te doen.