06 83 70 24 25 Offerte aanvragen »
  • Gratis advies bij u thuis
  • Betrouwbaar familiebedrijf
  • Systemen op maat
  • Binnen 7 jaar terugverdiend

Reviews


Wat vinden de mensen van Electrisun zonnepanelen? Lees het hier! Klik op een naam voor de tekst. Wilt u zelf een review schrijven?

Henk


Sunnyfix is een prima bedrijf.
Je kunt merken dat ze nog relatief jong zijn, daardoor willen ze echt alles voor je doen om je een zo goed mogelijk passende installatie aan te bieden. (in mijn geval 16 maal 240Wp Topoint en Omnik omvormer, eigen montage). Ook aftersales is goed. Welk bedrijf belt je tegenwoordig na een maand nog op om te vragen of alles naar verwachting werkt en of ze nog iets voor je moeten doen! Ook toen er een probleem was met een Omnik omvormer werd er binnen een week een nieuwe door de importeur aan de muur gehangen.
Op menig website wordt over concurrerende jonge bedrijven gesproken als "Cowboys in de markt"; deze "cowboys" schieten wél in de roos!

Elzinga


Ik ben zeer tevreden over Sunnyfix, Ik heb een set van 14 panelen en een set van 12 panelen gekocht bij Sunnyfix. Ik ben deskundig geholpen, en er werd mee gedacht met mijn wensen. Ook over de service ben ik zeer te spreken. Bij mijn 2 set werkte de inverter niet naar behoren, deze werd zonder problemen omgeruild.
Mvg Bouwe Elzinga

Marcel Huiberts


Ik ben zeer te vreden over het advies wat Sunnyfix heeft gegeven. De installatie is dusdanig ingericht dat het maximale rendament gehaald kan worden rekening houdend met de technische mogelijkheden van de panelen, omvormers en electra, maar ook rekening houdend met de stand van de zon en schaduw. Totaal 21 panelen geplaatst op verschillende plaatsen op het huis en dak met 4 omvormers. Het concept van Sunnyfix klopt volledig.
Groeten, M. Huiberts

CTA Oudshoorn


Ik heb 3 panelen gekocht bij sunnyfix en zelf geplaatst 3 evergreen ze doen het heelgoed opbrengt per dag 3,8 kilowat bij veel zon ik ben er heel tevreden over zonnepanelen. Dat wordt de toekomst dus bij sunnyfix

Andries


Hallo
Hebben samen met de buurman 36 panelen gekocht bij sunnyfix. Prima zaken gedaan. Goede service. Toen een van de panelen misschien niet helemaal goed leek, kregen we direct een nieuwe.
Andries