06 83 70 24 25 Offerte aanvragen »
  • Gratis advies bij u thuis
  • Betrouwbaar familiebedrijf
  • Systemen op maat
  • Binnen 7 jaar terugverdiend

Reviews


Wat vinden de mensen van Electrisun zonnepanelen? Lees het hier! Klik op een naam voor de tekst. Wilt u zelf een review schrijven?

Faml. Ben Moussa


Voordat ik in contact kwam met Sunnyfix had ik al een paar andere bedrijven benaderd. Wat mij direct opviel bij Sunnyfix, is het grote verschil in de installatie en materiaalkosten. Met duurste offerte die ik in handen had en de offerte van Sunnyfix was er een verschil van rond de 1750 euro.

Ik heb Henk laten weten dat ik de offerte interessant vindt, waarop hij vervolgens Piet opdracht heeft gegeven langs te komen. Van Piet kreeg ik prima advies en uitleg hoe de uitvoering in zijn werk zal gaan. De keuze is snel gemaakt en besloot de opdracht voor het plaatsen van 17 panelen aan Sunnyfix te besteden.

Op 3 juni 2016 zijn de panelen geplaats door de twee zonen van Piet. De jongs weten wat ze doen en hebben perfect werk geleverd.

Nu precies een jaar later hebben de panelen 4141 Kwh opgeleverd, op de offerte stond 3800 Kwh. Dat is 341 Kwh meer dan beloofd was.

Samengevat, Sunnyfix is betrouwbaar en een aanrader voor iedereen die zonnepanelen wil plaatsen.

wilfred brouwers


In februari 2015 zijn er door de firma Sunnyfix 16 full black panelen geplaatst totaal 4160wp.Februari 2016 was er zelfs al 3343 kWh binnengehaald.De installatie voldoet ruimschoots aan onze verwachtingen.Installatie keurig opgeleverd en alles in goed overleg.Heb eigenlijk maar van een ding spijt en dat is dat ik niet vijf jaar eerder met deze firma zaken gedaan heb.

Blokhuis


In juli 2015 heeft sunnyfix 12 panelen op ons vlakke dak geïnstalleerd. Van 17-07-2015 tot 14-03-2016 is er 1293kwk opgewekt! Zowel op het dak als binnen is de installatie keurig aangebracht. De mannen hebben liefde voor hun werk. Henk is voor het uitbrengen van de offerte uitgebreid komen kijken en heeft ons goed voorgelicht. Sunnyfix is goed bereikbaar. Telefoon wordt altijd opgenomen en mail snel beantwoord. Een flexibel bedrijf dat met de klant meedenkt. Wij hebben meerdere offertes opgevraagd, Sunnyfix was bij ons de voordeligste. En dan hebben ze ook zeker de gunfactor!

Familie van Bruggen


Tien maanden geleden hebben wij door Henk Baan 14 panelen van 310 Wp laten installeren. Inmiddels hebben wij 3300 kWh opgewekt en zitten wij “op schema” van de verwachte 3900 kWh die ons is voorgerekend. Ook als de zon niet schijnt, wekt de installatie stroom op. Zelfs bij een mooie winterdag wekken wij zo’n 20 kWh per dag op. Dat is meer dan het dubbele van wat wij normaliter op een dag verbruiken. De zaak is netjes geïnstalleerd en alles is volgens afspraak gebeurd. Henk is zelfs kosteloos teruggekomen om een zekering met een hogere Ampère te vervangen. Ook viel ons de “finishing touch” van Henk op die de uiteinden van het bevestigingsmateriaal zwart spoot, zodat het gehele dak mooi “full black” is. Conclusie: wij zijn zeer tevreden!

fam. den Hartog


Sunnyfix heeft ons 18 panelen geleverd incl. het juiste aansluitmateriaal. Totaal 4500 kWh en ook de Solarman App is simpel in gebruik. Deze wordt toch wel elke dag bekeken. Plaatsing heb ik zelf gedaan op het platte dak van onze garage. Er was helaas geen goed aansluitschema beschikbaar maar door Henk snel opgeschetst. Het lenen van de aanknijp tang voor de connectoren was ook geen probleem. We zijn heel tevreden en hoop op veel zon uren. Helaas zijn het geen regenpanelen anders was het rendement nog beter geweest. Nu een maand in gebruik.