06 83 70 24 25 Offerte aanvragen »
  • Gratis advies bij u thuis
  • Betrouwbaar familiebedrijf
  • Systemen op maat
  • Binnen 7 jaar terugverdiend

Reviews


Wat vinden de mensen van Electrisun zonnepanelen? Lees het hier! Klik op een naam voor de tekst. Wilt u zelf een review schrijven?

peter


gewoon geweldig die jongens

Bert van Beurden


Een jaar geleden hebben Henk en zijn mannen hier 56 zonnepanelen geplaatst. Toch even een jaar gewacht voordat ik een review schrijf, maar alles is perfect. De bedoeling was om per jaar 12000 kw op te wekken, en het eerste jaar 13200 kw gehaald. Prima dus!! Alles is tot volle tevredenheid geplaatst en gemonteerd, en nog leuke mensen bovendien. Wat wil je nog meer...

Entivity


Wij zijn zeer tevreden over de samenwerking met Sunnyfix. Sunnyfix streeft met zijn klanten naar een maximaal haalbare opbrengst voor een aannemelijke prijs. Ook past Sunnyfix materialen toe die van goede kwaliteit- en betrouwbaar zijn. Met deze set van 16 panelen en een omniksol 4000 inverter zijn wij dan ook zeer tevreden. (goed voor 3850 Wp)

Alwin Ruijven


In juni 2013 is mijn tweede set zonnepanelen geïnstalleerd. Direct bij de aanvraag van de offerte kreeg ik al zeer bruikbare tips waardoor de nieuwe panelen anders zijn geïnstalleerd dan ik zelf voor ogen had. Toen de nieuwe panelen werden geleverd en Pieter zag hoe de installateur mijn oude omvormers had aangesloten, bleek dat het rendement van deze 10 jaar oude set heel simpel verhoogd kon worden. Met zijn hulp is dit direct opgepakt. Ook voor de installatie van de nieuwe set heb ik de nodige tips ontvangen. Er waren nog te veel wolken om de afgelopen tijd te zien hoeveel stroom er geleverd wordt door de nieuwe set panelen. Wat mij wel opviel is dat de leveringspieken op wolkloze momenten wel erg dicht bij het maximum zitten. Met vriendelijke groet, Alwin

Kees


Ik ben erg plezierig geholpen door Sunnyfix. De advisering is prima, ook als de situatie niet 'standaard' is. Ook op de flexibele levering niets aan te merken.