06 83 70 24 25 Offerte aanvragen »
  • Gratis advies bij u thuis
  • Betrouwbaar familiebedrijf
  • Systemen op maat
  • Binnen 7 jaar terugverdiend

Reviews


Wat vinden de mensen van Electrisun zonnepanelen? Lees het hier! Klik op een naam voor de tekst. Wilt u zelf een review schrijven?

Familie Van Putten


Wij zijn erg tevreden met de service en installatie van onze zonnepanelen door Sunnyfix. In november is onze nieuwbouwwoning door Sunnyfix voorzien van zonnepanelen. Na een aantal offertes met duidelijke prijzen te hebben afgewogen hebben we gekozen voor 9 zonnepanelen. Communicatie met Sunnyfix was goed. De zonnepanelen zijn snel en vakkundig geplaatst en ze werken ook naar behoren. Het hele pakket aan service en snelheid dus. Zeker een aanrader!

Fam. van Vilsteren


Juni 2015 door Sunnyfix zonnepanelen laten leggen, vlotte levering en alles snel en netjes afgewerkt voor een nette prijs. Tijdens werkzaamheden attendeerden ze mij er op dat enkele pannen(op plek waar ze niet werkzaam waren) kapot waren, deze hebben ze ook nog even vervangen. Kortom uitermate tevreden over Henk en zijn maten.

John


We zijn zeer tevreden met Sunnyfix. We hebben de panelen en toebehoren zelf geplaatst, en samen met Henk is alles super verlopen. Goede adviezen, flexibele levering, alles op maat, gewoon fijne mensen. Een aanrader voor iedereen, die zonnepanelen wil!

erik de vries


Wilde vorig jaar zonnepanelen op m'n dak hebben.Eerst naar een aanbieder uit Mijdrecht geweest.Die kon z'n belofte op zijn website niet waarmaken.Toen naar een grote aanbieder in Noord-Holland.Zou een offerte sturen.Ja na 4 maanden had ik die.
Toen naar Pieter.Wat een opluchting.Gewoon zeggen waar het op staat en doen wat je belooft.Na een week lagen de panelen op m'n dak.Meteen ook wat van die led tl buizen gekocht.

Martijn Greuter


November 2015 heeft sunnyfix 10 zonnepanelen geplaatst op ons platte dak. We zijn zeer tevreden over de service van henk en niels. Alles kon sneller geplaatst dan verwacht en er is heel netjes gewerkt. Bereikbaarheid en contact was ook heel snel en vriendelijk.