06 83 70 24 25 Offerte aanvragen »
  • Gratis advies bij u thuis
  • Betrouwbaar familiebedrijf
  • Systemen op maat
  • Binnen 3 jaar terugverdiend

Reviews


Wat vinden de mensen van Electrisun zonnepanelen? Lees het hier! Klik op een naam voor de tekst. Wilt u zelf een review schrijven?

erik de vries


Wilde vorig jaar zonnepanelen op m'n dak hebben.Eerst naar een aanbieder uit Mijdrecht geweest.Die kon z'n belofte op zijn website niet waarmaken.Toen naar een grote aanbieder in Noord-Holland.Zou een offerte sturen.Ja na 4 maanden had ik die.
Toen naar Pieter.Wat een opluchting.Gewoon zeggen waar het op staat en doen wat je belooft.Na een week lagen de panelen op m'n dak.Meteen ook wat van die led tl buizen gekocht.

Martijn Greuter


November 2015 heeft sunnyfix 10 zonnepanelen geplaatst op ons platte dak. We zijn zeer tevreden over de service van henk en niels. Alles kon sneller geplaatst dan verwacht en er is heel netjes gewerkt. Bereikbaarheid en contact was ook heel snel en vriendelijk.

Leo en Nicolet


Op 12 november 2015 hebben Niels en Jacob in Papendrecht 15 zonnepanelen geplaatst en de elektrische installatie aangesloten. Niels en Jacob zijn vakmensen en werken zeer nauwkeurig. Zij zijn ook nog zeer prettig in de omgang. De afspraken, die met Henk en Niels vooraf waren gemaakt, zijn zij ook volledig nagekomen. Een prima bedrijf met uitstekende vakmensen die ik bij een ieder, die zonnepanelen wil aanschaffen, kan aanprijzen.

J. Pap


Een jaar na de installatie bleken enkele micro converters stuk te zijn. Henk heeft dit direct voor ons opgelost, door nieuwen te plaatsen. Ook qua nazorg zeer betrouwbaar en zorgvuldig!

familie Wels


Juni 2015
Foto’s van het platte dak van ons huis uit 1900 en de onderliggende draagmuren zijn vooraf per e-mail opgestuurd. Na grondig overleg en advies telefonisch en per mail zijn wij tot een goede prijsafspraak gekomen.
We wilden vooraf weten welke vakmensen de panelen zouden plaatsen, dus dat de klus niet door drukte zou worden uitbesteed aan een voor ons onbekende onderaannemer… Ons is verzekerd dat er vakmensen gestuurd zouden worden, en dat gebeurde ook zeker;
’s Morgens vroeg werden de ballasttegels op de afgesproken tijd door de toeleverancier gebracht. Rond de afgesproken tijd stonden drie man van de firma SunnyFix voor de deur.
Eerst werden alle materialen met een traplift op ons platte dak gezet. Daarna gingen twee man de 18 panelen op het dak installeren en de derde man ging met de voorbereidingen van de montage van de omvormer Sofar Solar 4600TLM beginnen.
De montage was begin maart 2015, nu 3 maanden later, functioneert alles naar volle tevredenheid. Al hadden we wel wat opstartproblemen met de bijbehorende App. Deze kregen we in het begin door onze computerbeveiliging niet aan de praat. Nu werkt hij wel en kan je prima de opbrengsten per uur, per dag in de gaten houden.
Kortom: SunnyFix is voor ons een goede en betrouwbare leverancier gebleken.