06 83 70 24 25 Offerte aanvragen »
  • Gratis advies bij u thuis
  • Betrouwbaar familiebedrijf
  • Systemen op maat
  • Binnen 7 jaar terugverdiend

Reviews


Wat vinden de mensen van Electrisun zonnepanelen? Lees het hier! Klik op een naam voor de tekst. Wilt u zelf een review schrijven?

Andries


Hallo
Hebben samen met de buurman 36 panelen gekocht bij sunnyfix. Prima zaken gedaan. Goede service. Toen een van de panelen misschien niet helemaal goed leek, kregen we direct een nieuwe.
Andries

Luc Klunder


Ik heb jullie panelen sinds 4 maart op de veranda liggen. Zelfs met het na winterse zonnetje kunnen de wasmachine en droger draaien terwijl de meter terugloopt. Gisteren - 20 maart - leverde het ca 9,2 kW terug over de hele dag. Dat lijkt me prima voor 12 panelen van 215 Wp, voor de tijd van het jaar. Ik heb ze geplaatst als dakbedekking, waarbij ik ervan uitging dat ze wel waterdicht zouden zijn. Dat blijkt helaas niet zo te zijn. De panelen zijn op de naden en ik denk in het frame, op de hoeken, iets lek, en dus als volledige dakbedekking niet zondermeer geschikt. Electrische aansluiting was zeer gemakkelijk. Stekkertjes aan elkaar en het begon te draaien...

Al met al ben ik er zeer tevreden mee: op een zeer eenvoudige manier een stuk zelfvoorzienend worden. Het kan gewoon he, en op een zeer betaalbare manier via Sunnyfix.

Groeten
Luc Klunder

menno.norden


Ja de panelen liggen stabiel op het schuurtje. Ik zal wel even een foto maken voor jullie site.
Ik heb al een paar keer een piek van 495 Watt gehad. De Soladin600 is begrensd tot maximaal 500 Watt.
Dit is wettelijk maximum dacht ik voor een eigen aangelegde installatie. Het hoogste dagvermogen is
2.24 kWh. Ik denk dat ik donderdag weer een record ga breken ;-).
Ik heb vanaf begin dit jaar een sunnyfix pakket A aangeschaft. Ik heb zelf een interface gemaakt, zodat ik de opbrengst kan loggen met een oude laptop.

De service van dit bedrijf is uitstekend. Ze hebben mij geholpen om de grote panelen thuis te krijgen.

Hans


Hallo Sunnyfix,
Jullie hebben bij mij 28 panelen geplaatst op mijn schuine dak. Ik heb nu een totaal aan kw 6020 en het is erg leuk want bijna iedere dag zie ik mijn eletra meter terug draaien. Ik ben heel tevreden en hoop op veel zon uren.
Groeten de buurman