06 83 70 24 25 Offerte aanvragen »
  • Gratis advies bij u thuis
  • Betrouwbaar familiebedrijf
  • Systemen op maat
  • Binnen 7 jaar terugverdiend

Reviews


Wat vinden de mensen van Electrisun zonnepanelen? Lees het hier! Klik op een naam voor de tekst. Wilt u zelf een review schrijven?

Alwin Ruijven


In juni 2013 is mijn tweede set zonnepanelen geïnstalleerd. Direct bij de aanvraag van de offerte kreeg ik al zeer bruikbare tips waardoor de nieuwe panelen anders zijn geïnstalleerd dan ik zelf voor ogen had. Toen de nieuwe panelen werden geleverd en Pieter zag hoe de installateur mijn oude omvormers had aangesloten, bleek dat het rendement van deze 10 jaar oude set heel simpel verhoogd kon worden. Met zijn hulp is dit direct opgepakt. Ook voor de installatie van de nieuwe set heb ik de nodige tips ontvangen. Er waren nog te veel wolken om de afgelopen tijd te zien hoeveel stroom er geleverd wordt door de nieuwe set panelen. Wat mij wel opviel is dat de leveringspieken op wolkloze momenten wel erg dicht bij het maximum zitten. Met vriendelijke groet, Alwin

Kees


Ik ben erg plezierig geholpen door Sunnyfix. De advisering is prima, ook als de situatie niet 'standaard' is. Ook op de flexibele levering niets aan te merken.

B vd Loo


We zijn zeer tevreden met de service van sunnfix, het zijn echt mooie panelen, het is goed en degelijk spul.
Na een bestelling hadden de heren alles op maat gemaakt (bekabeling, stangen, invertor) en netjes alles afgeleverd. We hebben 1200 wp zelf geinstalleerd, en met vragen werden we direct geholpen, ook in De Boer's vakantie. Dit installeren kostte ongeveer een dag, toen was het gewoon een kwestie van aansluiten, en het werkte meteen. Het geeft enorm veel voldoening, en het is voor iedereen aan te raden!! het levert gewoon geld op en je bent groen bezig!!

Henk


Sunnyfix is een prima bedrijf.
Je kunt merken dat ze nog relatief jong zijn, daardoor willen ze echt alles voor je doen om je een zo goed mogelijk passende installatie aan te bieden. (in mijn geval 16 maal 240Wp Topoint en Omnik omvormer, eigen montage). Ook aftersales is goed. Welk bedrijf belt je tegenwoordig na een maand nog op om te vragen of alles naar verwachting werkt en of ze nog iets voor je moeten doen! Ook toen er een probleem was met een Omnik omvormer werd er binnen een week een nieuwe door de importeur aan de muur gehangen.
Op menig website wordt over concurrerende jonge bedrijven gesproken als "Cowboys in de markt"; deze "cowboys" schieten wél in de roos!

Elzinga


Ik ben zeer tevreden over Sunnyfix, Ik heb een set van 14 panelen en een set van 12 panelen gekocht bij Sunnyfix. Ik ben deskundig geholpen, en er werd mee gedacht met mijn wensen. Ook over de service ben ik zeer te spreken. Bij mijn 2 set werkte de inverter niet naar behoren, deze werd zonder problemen omgeruild.
Mvg Bouwe Elzinga