06 83 70 24 25 Offerte aanvragen »
  • Gratis advies bij u thuis
  • Betrouwbaar familiebedrijf
  • Systemen op maat
  • Binnen 7 jaar terugverdiend

Reviews


Wat vinden de mensen van Electrisun zonnepanelen? Lees het hier! Klik op een naam voor de tekst. Wilt u zelf een review schrijven?

Ton Karremans


Perfecte service vanaf de offerte tot de nazorg.
Electisun is een bedrijf wat meedenkt, afspraken nakomt en perfect telefonisch bereikbaar voor vragen en deskundig op een vriendelijke manier je vragen dan ook beantwoord.
De panelen worden door nette mensen geplaatst en aangesloten op de meter.
Ben heel erg tevreden en kan Electrisun iedereen aanbevelen.

Stanley


Wat een fijn bedrijf. Reageren snel, denken mee, zijn vriendelijk maar blijven professioneel. Samen met de buren gekozen voor een oplossing met ieder 12 panelen. Eerst wilde we er alleen 8 op het platte dak, maar simulatie wees uit dat 4 panelen extra op het schuine dak (NW) toch nog genoeg rendement op zou leveren. Nu na een week zie ik dat het best goed werkt. De hulp bij het terug vragen van de BTW ging ook heel makkelijk.

Henk


Goed advies, redelijke prijs, Professioneel uitgevoerd, BTW teruggaaf wordt na wat gegevens invullen geregeld.

Herman


Vriendelijk en betrouwbaar in wat ze beloven en in wat ze doen.

Vanaf het opstellen van de offerte tot aan de installatie ging het uitstekend. Er werd meegedacht en duidelijk aangegeven wat wel kan en wat niet kan met zonnepanelen. Dat was erg prettig.
Het maakt ons een zeer tevreden klant

Micha


Prima advies en goeie service. Ter plekke wordt bekeken wat het beste werkt en de communicatie is heel prettig. De installatie van de zonnepanelen is perfect uitgevoerd en het alles wordt goed uitgelegd door het team. Heel tevreden!