06 83 70 24 25 Offerte aanvragen »
  • Gratis advies bij u thuis
  • Betrouwbaar familiebedrijf
  • Systemen op maat
  • Binnen 7 jaar terugverdiend

Reviews


Wat vinden de mensen van Electrisun zonnepanelen? Lees het hier! Klik op een naam voor de tekst. Wilt u zelf een review schrijven?

Arno Groeneveld


Goede service en hele vriendelijke medewerkers die verstand van zaken hebben en met je mee denken. Dit geldt voor zowel de collega's op het kantoor alsmede voor de collega's die het werk thuis zijn komen uitvoeren.

Zeker aan te raden.

Thomas


Goed contact en prettig meedenken in de offertefase, netjes, plezierig en vriendelijk tijdens de uitvoering van de werkzaamheden. Top!

Remko de Vries


Wij hebben 17 panelen laten plaatsen. Bij de slechte verkrijgbaarheid van de omvormer overgestapt op Emphase. Geen moment spijt van gehad. De panelen zijn keurig gemonteerd met oog voor detail en afwerking. Complimenten voor het team!

Margreet


Fijn bedrijf, persoonlijk contact, deskundige en aardige monteurs Mitchel en Maarten. In een halve dag lagen de kabels en de panelen er. Daarna legde Mitchel de werking van de omvormer en de app goed uit.

Jan & Tonnie


Ook de aanschaf en installatie van de 2e set Zonnepanelen (1e set hadden we alweer in mei 2015 aangeschaft) is weer 'perfect' verlopen. Van offerte en advies tot installatie en eindfactuur. Een 'wat' langere levertijd maar dat is ook niet zo vreemd in deze tijd. Goeie prijs kwaliteit verhouding, 'ouderwets' vriendelijke service én vakwerk v.w.b. de installatie. We zijn er heel blij mee...!