06 83 70 24 25 Offerte aanvragen ยป
  • Gratis advies bij u thuis
  • Betrouwbaar familiebedrijf
  • Systemen op maat
  • Binnen 3 jaar terugverdiend

Reviews


Wat vinden de mensen van Electrisun zonnepanelen? Lees het hier! Klik op een naam voor de tekst. Wilt u zelf een review schrijven?

Joost van Dijke


Na al goed uitgevoerde opdracht bij mijn ouders nu ook weer super gegaan. Met voorbezoek de mogelijkheden besproken en daarna perfect uitgevoerd. Bijna geheel volgens opdracht. Ze konden 2 panelen niet kwijt op het dak en deze zijn, in overleg natuurlijk, zonder meerkosten op de dakkapel gelegd. Topbedrijf en zeker een aanrader.

Johanna Faaij


Super bedrijf, fijn contact en leveren netjes werk. Echt nog een bedrijf waar service en klantvriendelijkheid hoog staan.

Richard


Wij zijn erg goed geholpen. Veel kennis en duidelijk uitleg gekregen. Ook het plaatsen van panelen verliep heel netjes en nauwkeurig. Alles gaat in goed overleg. Een aanrader!

Fam van Koppen


Geweldig bedrijf!
Professioneel, vriendelijk en stipt. Goede en duidelijke offerte waarbij eventuele aanpassingen nog mogelijk zijn. Uitvoering zonder verstoringen en alles netjes opgeruimd. Zeer tevreden en zeker een aanrader!

Ronald van Assen


Prima bedrijf. Wij hebben 10 panelen laten plaatsen incl. micro omvormer i.v.m. schaduwwerking.
Electrisun is een bedrijf dat zijn afspraken nakomt en zelfs als er i.v.m. vorst niet gewerkt kan worden goede afspraken maakt.
Communicatie was zeer prettig. Kortom, een zeer tevreden klant en ik beveel daarom Electrisun van harte aan.