06 83 70 24 25 Offerte aanvragen »
  • Gratis advies bij u thuis
  • Betrouwbaar familiebedrijf
  • Systemen op maat
  • Binnen 7 jaar terugverdiend

Reviews


Wat vinden de mensen van Electrisun zonnepanelen? Lees het hier! Klik op een naam voor de tekst. Wilt u zelf een review schrijven?

Remko de Vries


Wij hebben 17 panelen laten plaatsen. Bij de slechte verkrijgbaarheid van de omvormer overgestapt op Emphase. Geen moment spijt van gehad. De panelen zijn keurig gemonteerd met oog voor detail en afwerking. Complimenten voor het team!

Margreet


Fijn bedrijf, persoonlijk contact, deskundige en aardige monteurs Mitchel en Maarten. In een halve dag lagen de kabels en de panelen er. Daarna legde Mitchel de werking van de omvormer en de app goed uit.

Jan & Tonnie


Ook de aanschaf en installatie van de 2e set Zonnepanelen (1e set hadden we alweer in mei 2015 aangeschaft) is weer 'perfect' verlopen. Van offerte en advies tot installatie en eindfactuur. Een 'wat' langere levertijd maar dat is ook niet zo vreemd in deze tijd. Goeie prijs kwaliteit verhouding, 'ouderwets' vriendelijke service én vakwerk v.w.b. de installatie. We zijn er heel blij mee...!

Joost Hezemans


Knappe klus! Omdat het een hoog/ oud huis is moesten er heel wat beslissingen gemaakt worde. Erg tevreden over het resultaat, alles is netjes weggewerkt. Er is een nette leiding aan de buitenkant van het huis geplaatst en verder is tot aan de meterkast alles weggewerkt de kruipruimte.

J.P. Sprenkeling


Geweldig bedrijf. Afspraken gemakkelijk gemaakt en die zijn alle volledig nagekomen. Kundig en stipt personeel die de zaken degelijk en zorgvuldig uitvoerden. Afhandeling factuur en doorgeleiding naar "energieleverancier.nl" en naar de partner voor BTW-teruggaaf helder en duidelijk. Telefonisch contact moeilijk tot stand te brengen, maar contact via email verliep prima.