06 83 70 24 25 Offerte aanvragen »
  • Gratis advies bij u thuis
  • Betrouwbaar familiebedrijf
  • Systemen op maat
  • Binnen 3 jaar terugverdiend

Reviews


Wat vinden de mensen van Electrisun zonnepanelen? Lees het hier! Klik op een naam voor de tekst. Wilt u zelf een review schrijven?

Jan & Tonnie


Ook de aanschaf en installatie van de 2e set Zonnepanelen (1e set hadden we alweer in mei 2015 aangeschaft) is weer 'perfect' verlopen. Van offerte en advies tot installatie en eindfactuur. Een 'wat' langere levertijd maar dat is ook niet zo vreemd in deze tijd. Goeie prijs kwaliteit verhouding, 'ouderwets' vriendelijke service én vakwerk v.w.b. de installatie. We zijn er heel blij mee...!

Joost Hezemans


Knappe klus! Omdat het een hoog/ oud huis is moesten er heel wat beslissingen gemaakt worde. Erg tevreden over het resultaat, alles is netjes weggewerkt. Er is een nette leiding aan de buitenkant van het huis geplaatst en verder is tot aan de meterkast alles weggewerkt de kruipruimte.

J.P. Sprenkeling


Geweldig bedrijf. Afspraken gemakkelijk gemaakt en die zijn alle volledig nagekomen. Kundig en stipt personeel die de zaken degelijk en zorgvuldig uitvoerden. Afhandeling factuur en doorgeleiding naar "energieleverancier.nl" en naar de partner voor BTW-teruggaaf helder en duidelijk. Telefonisch contact moeilijk tot stand te brengen, maar contact via email verliep prima.

Patrick van der Blom


De zonnepanelen en omvormers zijn goed gemonteerd, gehele systeem werkt als een zonnetje:)
Goed werk geleverd door vakmensen!

Caron


Een erg tevreden klant, met de de manier waarop jullie mensen vandaag (11-05-2022) bij mij gewerkt hebben.

Een paar dingen:

Ruim op tijd aanwezig.
Hele nette en beschaafde mannen.
Meedenken in oplossingen.
Mij zelfs even geholpen met het dak en geattendeerd op problemen met de nok (pannen).
5 rollen extra van de vogelwering voor mijn dakgoot achter zonder gedoe geleverd.
Alles netjes besproken en uitgelegd.
Netjes opgeruimd en oude spullen ook vakkundig verwijderd en achter gelaten.


Kortom echt vakwerk, netjes gewerkt, heel fijn. Ik heb het echt anders mee gemaakt. Ik ben dus zeker een ambassadeur van Electrisun.