06 83 70 24 25 Offerte aanvragen »
  • Gratis advies bij u thuis
  • Betrouwbaar familiebedrijf
  • Systemen op maat
  • Binnen 7 jaar terugverdiend
De energiesubsidiewijzer

De energiesubsidiewijzer


We krijgen van klanten regelmatig vragen over mogelijkheden van subsidies.
Wilt u snel inzicht in energiebesparing, kosten en mogelijke subsidies hebben, dan is er een website die u dat inzicht eenvoudig biedt. En wat het uniek maakt, u krijgt direct alle informatie die geldt voor uw provincie/ woonplaats. De website Energiesubsidiewijzer.nl is ontwikkeld door Agentschap NL voor Stichting Meer met Minder in opdracht van het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties (BZK). Dus, bezoek snel ‘de wegwijzer voor energiebesparing!’.

Profiteer van besparingstips en subsidies
De website verstrekt u allerlei nuttige informatie waarmee u uw huis energiezuiniger kunt maken en bovendien kunt profiteren van enkele voordelen zoals aantrekkelijke subsidies en leningen.

De Energiesubsidiewijzer wijst u de weg. U vindt hier het complete en actuele overzicht van subsidies, leningen en andere regelingen voor  woningeigenaren, woningcorporaties en particuliere verhuurders. Hierin ziet u precies welke mogelijkheden er in uw situatie zijn om subsidie te ontvangen van bijvoorbeeld de rijksoverheid, de provincie of uw gemeente. Dit maakt het nog aantrekkelijker om energie te besparen.

http://www.energiesubsidiewijzer.nl/


« nieuwsarchief