06 83 70 24 25 Offerte aanvragen »
  • Gratis advies bij u thuis
  • Betrouwbaar familiebedrijf
  • Systemen op maat
  • Binnen 7 jaar terugverdiend

Nieuws


Zonnepanelen kopen in de winter?

Zonnepanelen kopen in de winter?

donderdag 16 december 2021

 Misschien vraag je je af hoe het zit met zonnepanelen in de winter. Wat is de opbrengst van zonnepanelen in de winter? Heeft het wel zin om zonnepanelen in de winter aan te schaffen?  Natuurlijk is het zo dat er in... Lees verder »
‘s Werelds eerste 2-in-1 EV-oplader en PV-omvormer

‘s Werelds eerste 2-in-1 EV-oplader en PV-omvormer

dinsdag 15 oktober 2019

Met de SolarEdge omvormer met geïntegreerde EV-oplader kunnen huiseigenaren hun elektrische auto (EV) direct met zonne-energie opladen wat betekent dat ze het verbruik van duurzame energie kunnen maximaliseren en hun elektriciteitskosten verlagen. Dankzij de innovatieve solar boost-functie die netvermogen en... Lees verder »
Energieakkoord

Energieakkoord

zondag 30 juni 2019

Het Energieakkoord is een Nederlandse overeenkomst tussen de overheid en meer dan 40 organisaties, waarin afspraken zijn gemaakt over energiebesparing, de productie van duurzame energie en het nemen van maatregelen om de opwarming van de aarde te bestrijden. Het uiteindelijke... Lees verder »
Zonnepanelen op uw gevel?

Zonnepanelen op uw gevel?

maandag 27 mei 2019

Heeft u dit wel eens overwogen?
Ons bedrijf kan u hierin adviseren.

Lees verder »

Hoe zit het nu met de salderingsregeling?

vrijdag 15 maart 2019

De salderingsregeling gaat op de schop; dat weten we. Maar er is nog niet veel duidelijkheid over hoe en wanneer precies. We zetten de laatste ontwikkelingen nog even voor u op een rij. Minister Wiebes van Economische Zaken en Klimaat is... Lees verder »